Våra tjänster

Vi erbjuder projektering, ritningar, dokumentation och installation, inom alla våra kompetensområden.  Från idé till färdigt rum. I vår portfölj är fylld med noga utvalda produkter som var och en är marknadsledande, för att ge våra kunder den bästa upplevelsen.

Smarta Hem

Att använda tekniken i sitt hem ska vara enkelt. Vi automatiserar klimat, belysning, ljudzoner, och underhållningsrum. Detta styrs sedan av enkla logiska knappar på väggarna med tydliga funktioner. Utöver det kan den som vill även styra sitt hem med app eller röst.

Hemmabio Design

Med realistiska 3D-visualiseringar och 20 års erfarenhet erbjuder vi våra kunder komplett rumsdesign, med akustik, ljud, bild, sittplatser, belysning. Allt som behövs för en ultimat Privat Bio-upplevelse.

Ljusdesign

Hur man belyser ett rum är helt avgörande för upplevelsen. Tillsammans med våra erfarna ljusdesigner skapar vi vackra miljöer, med olika ljusscener för att passa våra kunders behov och önskemål.

Kommersiell Design

Vi har en bred kompetens inom mötesrumsteknik, större konferensrum, samt sportbarer, nattklubbar och restauranger. Tveka inte att ta kontakt med oss för ytterligare information om vad vi kan göra för just er.

IT & Säkerhet

Grunden för all teknik och smarta hem idag är ett stabilt nätverk. Vi erbjuder allt från enklare switchar och routrar upp till enterprise-nivåer, och vi skräddarsyr ert nätverk efter era behov. Alltid med säkerhet i fokus.