We work with

tomorrows technology

Välkommen till Cinema solutions

Innovativa idéer med snygg design

Vi skapar magiska upplevelser med hjälp av smart teknik.

Privat Bio, Underhållningsrum, Smarta Hem, Gaming och Utomhusmiljöer är bara några av våra specialområden.

På Cinema Solutions älskar vi design! Det är en central del i allt vi gör. Bekvämt, enkelt och snyggt integreras ljud, bild och ljus sömlöst och osynligt i ert hem, utan att påverka det estetiska. Med skräddarsydda ljusscener skapar vi trivsel och flexibilitet i er vardag. Tillsammans med morgondagens teknik ger vi er framtidens upplevelser redan idag.

Varmt välkomna!

0 +
År av erfarenhet
0 +
Projekttimmar
0 +
Filmer
0 +
Kalibreringar

Våra tjänster

Vi erbjuder projektering, ritningar, dokumentation och installation, inom alla våra kompetensområden. 

Från idé till färdigt rum.

I vår portfölj är fylld med noga utvalda produkter som var och en är marknadsledande, för att ge våra kunder den bästa upplevelsen.

Ljusdesign

Hur man belyser ett rum är helt avgörande för upplevelsen. Tillsammans med våra erfarna ljusdesigner skapar vi vackra miljöer, med olika ljusscener för att passa våra kunders behov och önskemål.

Hemmabiodesign

Med realistiska 3D-visualiseringar och 20 års erfarenhet erbjuder vi våra kunder komplett rumsdesign, med akustik, ljud, bild, sittplatser, belysning. Allt som behövs för en ultimat Privat Bio-upplevelse.

Smarta Hem

Att använda tekniken i sitt hem ska vara enkelt. Vi automatiserar klimat, belysning, ljudzoner, och underhållningsrum. Detta styrs sedan av enkla logiska knappar på väggarna med tydliga funktioner. Utöver det kan den som vill även styra sitt hem med app eller röst.

Kommersiell Design

Vi har en bred kompetens inom mötesrumsteknik, större konferensrum, samt sportbarer, nattklubbar och restauranger. Tveka inte att ta kontakt med oss för ytterligare information om vad vi kan göra för just er.

IT & Säkerhet

Grunden för all teknik och smarta hem idag är ett stabilt nätverk. Vi erbjuder allt från enklare switchar och routrar upp till enterprise-nivåer, och vi skräddarsyr ert nätverk efter era behov. Alltid med säkerhet i fokus.

Portfolio

Senaste Projekt

Från idé till färdigt projekt

Desto tidigare vi kan vara med på ett projekt, desto större chanser har vi att uppfylla våra kunders önskemål. Vi samarbetar därför med flera arkitektfirmor och inredningsdesigners, för att integrera tekniken i den befintliga designen och få in all funktionalitet utan att göra avkall på visionen. 

01

Koncept

Vi projektleder tekniken i allt i från enskilda rum till hela hus eller fastigheter. Vi brinner kanske lite extra för att skapa magi med fantastiska underhållningsrum.

02

Design

När vi designar rum för ljud och bild så tar vi med allt i beräkning. Man måste vilja vara i rummet för att det ska användas. Våra kunder ska vara 100% nöjda med det estetiska innan vi fortsätter.

03

Utveckling

Tekniken går framåt i snabb takt och det kommer hela tiden nya spännande produkter och lösningar på marknaden. På Cinema Solutions ligger vi alltid i framkant för att ge våra kunder den senaste tekniken.

Testimonials

Far far away behind the word mountains far from the countries Vokalia and Consonantia there live the blind texts.
John Doe
John DoeManager
Läs mer
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
John DoeCEO
Läs mer
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
John DoeCOO
Läs mer
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kom i kontakt

Info